Radio PS

radio psRADIO PS - ELDST I ROMSDAL

RadioPS er Romsdals eldste igangværende nærradio og har eksistert siden november 1984. Den 12. november 2009 hadde radioen sendt i 25 år. Radioarbeidet drives i sin helhet på frivillig basis. Formålet er først og fremst å spre Guds ord inn til de tusen hjem. Men også andre program uten en direkte kristen profil sendes. 

* Mange har gjennom disse årene fått en positiv holdning til evangeliet.
* Mennesker har tatt imot budskapet og fått et personlig forhold til Jesus.
* Mange som av fysiske eller andre årsaker har vanskelig for å komme til møter,
  har gjennom RadioPS funnet en god kristen støtte og hjelp.
* RadioPS er distriktets største distributør for det kristne budskap, 
  også på tvers av menighetsgrenser.

DRIFT

RadioPS eies av Molde Nærradio AS og drives av Pinsemenigheten Sion, Molde. Arbeidet drives på dugnad med over 10.000 dugnadstimer per år!

ØKONOMI

Mange av dugnadsarbeiderne er med å dekke driftsutgifter for å holde radioen i gang. I tillegg til dugnad er vi avhengig av minimum 2.000,- pr. uke. Takket være bl.a. uoppfordret bidrag fra våre lyttere har dette lykkes fram til i dag.

DEKKNINGSOMRÅDE

Radio PS har konsesjon til kommunene Molde, Fræna, Aukra, Midsund og Vestnes. Dekkningsområdet er hovedsakelig ytre del av Romsdal. Men RadioPS kan lyttes til i et større område, men radiosignalet kan begrenses av topografien. Dekkningsområdet er en trekant, omtrent fra nord på Smøla, ned til Åndalsnes og derfra vestover til Ålesund. Utenfor land, på havet, begrenses lytterforholdene av jordkrummingen. Det er også mulig å lytte til Radio PS via nettradio, du kan lytte til radioen her (til høyre) eller fra radioens hjemmeside.

Besøk radioens hjemmeside her: www.radiops.no

 

 

Støtt Radio PS

Radio PSRadio PS produserer talecder som selges for kr. 50,- hos Sion Molde. Dette salget har vært en bidragsyter for økonomien til radiokanalen. Selv om møtene på internett er gratis å lytte til, setter vi pris på om du kan gi en gave for Radio PS sin drift.

Gi en gave til Radio PS

Betal til konto: 9650.05.83646

Takk for ditt bidrag!

Lytt til Radio PS nettradio

radioRadio PS Nettradio 
Her kan du lytte til Radio PS online. 

 

Kontakt

  • Amtmann Leths gt. 3a, 6413 Molde
  • 71 25 10 29
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.