Gi en gave

Nyttårsaften 31 desember kl 21. samles vi på Sion for å takke for det gamle året, og ønske det nye året 2020 velkommen!

Program:
Leker og konkurranser, Lovsang, Appell ved Roar Ertesvåg og Bønn ved Pastor Albert.

Ta med kaker til kaffen! :-) 

Påmelding:
På grunn av maten, behøver vi påmelding innen 26.12.

Meld deg på til Letta Gauseth på mobil: 481 29 295.

Hjertelig Velkommen!

Den 31 juli samles vi hos Valeria og Helge Valberg i Bådalen på Averøy. Vi har et hyggelig fellesskap med grilling, aktiviteter og andakt ved Svein Nordhaug. Har du et vitnesbyrd som du ønsker å dele med andre så blir det gitt muligheten for det også.

 

For de som har muligheten så samles vi på Sion i Molde og har felles avreise kl 14:30. Slik at de som trenger å sitte på med noen får det.

 

Derfor er det viktig at vi får vite hvem som skal bli med som trenger skyss, og hvem som kommer som har ledige plasser i bilen.

 

 

VeiledningBønn og veiledning er det området av menigheten som tar seg av ulike behov innen forbønn, samtale, indre legedom, veiledning og rådgivning og bønn for syke.

Tilbudet gjelder alle typer mennesker i ulike livssituasjoner som opplever at livet er vanskelig. Menigheten er et sted man kan komme til med både store og små problemer og vi ønsker det skal være en lav terskel for å søke hjelp.

Kjernen i vårt arbeid er en tro på at Jesus Kristus er i går og i dag den samme. Et møte med Hans kjærlighet, omsorg og sannhet gir nytt håp uansett omstendigheter. «Får da Sønnen frigjort dere blir dere virkelig fri.» Joh 8:36

Kom gjerne innom for en forsamtale hvor du melder ditt behov, eller ring og ta en prat med oss på telefon. Forbønn og samtaler foregår både på dag og kveldstid og avtalene settes etter du har meldt ditt behov til oss.

  

 

hjelpende handFyll inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.

Ønsker du bekreftelse på at vi har mottatt din henvendelse må du også skrive din e-postadresse og huke av send kopi til meg, men det er ellers nok å skrive adresse og telefonnummer.

Det er fint om du definerer hvilket behov du/dere har i kommentarfeltet.

 

Vi ber også om forståelse for at det noen ganger kan gå litt tid før du hører fra oss, men vi forsøker å følge opp ditt behov så snart som mulig.

 

 

 

Kontakt

  • Amtmann Leths gt. 3a, 6413 Molde
  • 71 25 10 29
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.